Ο τουρκικός όμιλος Dogus θεωρείται ένα από τα φαβορί και για την παραχώρηση της μαρίνας του Αλίμου σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή». Όπως δημοσιεύσει σε άρθρο της, στελέχη της θυγατρικής του ομίλου, D-Marine, έχουν επιβεβαιώσει πρόσφατα το ενδιαφέρον της εταιρείας για την μαρίνα για την οποία το ΤΑΙΠΕΔ προχώρησε αυτό το καλοκαίρι στην επιλογή χρηματοοικονομικού και νομικού συμβούλου για τον διαγωνισμό. Εκτιμάται πως η όλη διαδικασία μαζί με τη συναλλαγή μπορεί να κλείσει έως την επόμενη καλοκαιρινή σεζόν.

Στον προηγούμενο διαγωνισμό του 2014, ο οποίος τελικά κρίθηκε άγονος, ο όμιλος Dogus είχε εκδηλώσει μη δεσμευτικό ενδιαφέρον για την μαρίνα, σε συνεργασία με τη Lamda Development.

Ο όμιλος Dogus συμμετέχει ήδη στη διαχείριση της γειτονικής μαρίνας Φλοίσβου ενώ έχει και τιςμαρίνες του ομίλου Κυριακούλη.

Πρόσφατα η Αlpha Bank  επέλεξε ως προτιμητέο επενδυτή για το Hilton Αθηνών την κοινοπραξία της D-Marine Investments Holding B.V. του ομίλου Dogus με την Τουριστικές Επιχειρήσεις Μεσσηνίας Α.Ε. (ΤΕΜΕΣ) -ιδιοκτήτρια της Costa Navarino στη Μεσσηνία.

Συμμετέχει επίσης στο «Jermyn Street Real Estate Fund» που πήρε τον Αστέρα Βουλιαγμένης.