Η Turkish Airlines ανακοινώνει τη συνεργασία της με το Eparking και προσφέρει προνομιακές τιμές στους επιβάτες της στους χώρους στάθμευσης στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Η προσφορά ισχύει για όλο το 2016, με πρόσθετη έκπτωση 20% στο Eparking, κοντά στα αεροδρόμια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Επιπλέον, στους ταξιδιώτες Business Class θα προσφέρεται και ένα πλύσιμο αυτοκινήτου δωρεάν.

Για να επωφεληθούν των προνομίων, οι επιβάτες μπορούν να απευθύνονται για τις κρατήσεις τους στη γραμμή επικοινωνίας VIP +30213 0390886 ή να στείλουν email στο callcenter@eparking.gr.

Το γραφείο τύπου της Europcar Eparking αναφέρει σχετικά με τη συνεργασία: «Με χαρά μας σας ανακοινώνουμε μία σπουδαία συνεργασία μεταξύ της Eparking, εταιρίας παροχής υπηρεσιών στάθμευσης οχημάτων και συναφών υπηρεσιών και μέλους του Ομίλου Εταιριών Βαρδάκης και της αεροπορικής εταιρίας Turkish Airlines. Συγκεκριμένα, από σήμερα και μέχρι τις 31/12/2016 οιεπιβάτες της Turkish Airlines θα μπορούν να κάνουν χρήση των υπηρεσιών της Eparking στους σταθμούς πλησίον των Διεθνών Αερολιμένων Αθήνας και Θεσσαλονίκης με έκπτωση 20% επί του επίσημου τιμοκαταλόγου, ενώ οι business class πελάτες θα δικαιούνται επιπλέον και ένα δωρεάν εξωτερικό πλύσιμο αυτοκινήτου».

Ο Alp Yavuzeser, Γενικός Διευθυντής της Turkish Airlines στην Αθήνα σημείωσε «Η συνεργασία της Turkish Airlines με το Eparking προσφέρει ακόμα ένα προνόμιο σε όσους ταξιδεύουν με τηνTurkish Airlines στην Ελλάδα. Στόχος μας είναι να είμαστε πάντα δίπλα στους επιβάτες μας προσφέροντάς τους μοναδικά προνόμια, έτσι ώστε να μπορούν να απολαύσουν ξέγνοιαστα το ταξίδι τους. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για τη συνεργασία που ξεκινά και πιστεύουμε ότι στο μέλλον θα συνεχιστεί και θα αναπτυχθεί περαιτέρω».

Οι επιβάτες της Turkish Airlines, με την κάρτα τους Miles&Smiles απολαμβάνουν έως 15% έκπτωση στις τιμές ενοικίασης αυτοκινήτου και επιπλέον 500 Miles για κάθε ενοικίαση αυτοκινήτου από την Europcar.