Το Επιμελητήριο Χανίων σε συνεργασία με την «naturajou», διοργανώνει την Τρίτη 19 Απριλίου υπό την αιγίδα του Κέντρου Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΑΜ) στο παλιό λιμάνι Χανίων από τις 10:00 έως 15:00:

Α) Στοχευόμενες συναντήσεις  Β2Β Κρητικών Εταιριών Τροφίμων Ποτών με αγοραστές-Χονδρεμπόρους-Διανομείς από την Τουρκία για αγορές στόχους των HΠΑ (New Jersey).

  • Η  εταιρεία MIM με μεγάλες εξαγωγές ελληνικών προϊόντων διατροφής στις  ΗΠΑ και τεράστιο ενδιαφέρον για κρητικά προϊόντα, όπως ελαιόλαδο, αρτοπαρασκευάσματα  κλπ.
  • Η εταιρεία  SMYRNA KITCHEN ART ασχολείται με τρόφιμα
  • Η εταιρεία Anadolu Pars Gida LTD .STI με εξαγωγές τσαγιού

Ο χώρος θα είναι διαθέσιμος από τις 9:00 π.μ της Τρίτης, προκειμένου να γίνει η προετοιμασία της προβολής των εταιρειών. Στις Β2Β συναντήσεις θα προωθηθεί με δειγματοδιανομή και αντίστοιχο προωθητικό υλικό των παράγωγων προϊόντων της Κρητικής Διατροφής.

Β) Στοχευόμενες συναντήσεις  Β2Β Κρητικών Εταιριών αναζήτησης  Αντιπρόσωπων  συνεργατών από ενδιαφερόμενους Εξαγωγείς πωλητές προϊόντων προερχόμενων από την Τουρκία.

  • Η εταιρεία Ergikan η πρώτη σε μέγεθος εταιρεία  παραγωγής ειδών υγιεινής της Τουρκίας με 19 εργοστάσια και 3850 εργαζόμενους αφορά μπάνια, νιπτήρες, ντουζιέρες και αντίστοιχο υλικό.
  • Η εταιρεία MERIDYEN μια εξαιρετική πρόταση που αφορά ιματισμό ξενοδοχείων και νοσοκομείων (προμηθεύει τα προϊόντα της σε όλα τα ξενοδοχεία Ramada της Τουρκίας και άλλων χωρών)
  • Η  εταιρεία Sandalye η  μεγαλύτερη στη Τουρκία στο τομέα των επίπλων ξενοδοχείων
  • Η εταιρεία Baybora Yener δραστηριοποιείται στις  εξαγωγές ρούχων (γυναικεία , ανδρικά, παιδικά )

Για τις εταιρείες που ενδιαφέρονται να προχωρήσουν σε εξαγωγές και να βρουν αντιπροσώπους, διανομείς, χονδρεμπόρους θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία να γνωρίσουν τον τρόπο λειτουργίας στην συγκεκριμένη αγορά τροφίμων και τα δίκτυα, μιλώντας με τους πλέον κατάλληλους εκπροσώπους, προκειμένου να μεγιστοποιηθεί η αξία και το αποτέλεσμα αυτής της επιχειρηματικής εκδήλωσης.

Για διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Επιχειρηματικής Υποστήριξης στα τηλέφωνα 28210 52329 εσωτ. 4 καθημερινά 10:00-13:00 μ.μ.