Στη Θεσσαλονίκη ο τουρκικός όμιλος Mado Posted 29 Φεβρουαρίου, 2016 by admin

Αρχές Μαΐου, στη Λεωφόρο Νίκης και στην περιοχή του Λευκού Πύργου, θα κάνει το ντεμπούτο της στη Θεσσαλονίκη η τουρκική πολυεθνική που έχει συνδέσει το όνομά της με το ξακουστό παγωγό ντοντουρμά, η Mado.

H Mado, η μεγαλύτερη αλυσίδα καφεζαχαροπλαστείων στη Τουρκία, με 308 καταστήματα στη γειτονική χώρα αλλά και διεθνώς, έρχεται μέσα  στην άνοιξη στην Ελλάδα, από την οποία, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, σχεδιάζει να εξαπλώσει το όνομα Mado, στα Βαλκάνια.

Διευθυντής της υπό σύσταση ανώνυμης εταιρείας Mado Europe, θα είναι ο γνωστός επιχειρηματίας του τουρισμού και μέλος δ.σ. του Ελληνο- Τουρκικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Βορείου Ελλάδος, κ. Στέφανος Χατζημανώλης.

mado2

Η Mado Europe θα ανήκει σε πέντε Τούρκους επιχειρηματίες. Πιο συγκεκριμένα, σε τέσσερις επενδυτές που έχουν τοποθετηθεί στην επέκταση του Ομίλου στις αραβικές χώρες και, στη μητρική Mado. Oι πέντε μέτοχοι, όπως πληροφορείται η Voria.gr, επενδύουν αρχικά στην Mado Εurope περί τις 650.000 ευρώ, με στόχο να ξεκινήσουν στην ελληνική αγορά, από τη Θεσσαλονίκη, με δύο καταστήματα.