Φεστιβάλ των καλλιτεχνών, η τέχνη του κρατώντας το χέρι διασκεδάσει Προέδρων

8 Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Διεθνούς Γυναικών Marmaris και Arts Festival, το Σάββατο, ο δήμαρχος της Ικμελέρ προσφέρει δωρεάν Osmaniye πρωινό φτιαγμένο από Zeki Eren. Μετά το πρωινό, το Σπίτι του Μελιού περιήγηση Επιμελητηρίου Marmaris Εμπορικό καλλιτεχνών, δείτε εδώ Bayır’daki Δέντρα Memorial, Turgut, Orhaniye φωτογραφήθηκε από Kızkumu’nu Marmaris, επέστρεψε,
Akyaka Δήμαρχο Ahmet Calca’nın Κυριακή ως επισκέπτη της σφυρίδας καλλιτέχνες restaronda φιλοξένησε ένα υπέροχο πρωινό τραπέζι, εδώ έκανε το ταξίδι με πλοίο από Male υπερχείλιση με καουτσούκ σας. Γοητευμένος από τη φυσική ομορφιά της περιοχής, οι υπόλοιποι καλλιτέχνες, φιλότεχνους Akyaka Δήμαρχος Αχμέτ Calca’ya στην περιοχή χρησιμοποιείται ως αριθμός των τάφων βασιλιά Rashid υπέγραψε Öztürk, χάρη στο δώρο της arkeografik παρουσιάζονται σε έναν πίνακα. Akyaka Δημοσίων Σχέσεων. Αχμέτ Kumar, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, και Ε. Booth Ηλικίες Δάσκαλος. Ε. Επαρχιακό Πολιτισμού και Τουρισμού. Sedat Atay και Selma Sonat’ın Kalimerhaba συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Kalimerhaba Lisisstrati που συμμετέχουν στο φεστιβάλ ως φιλοξενούμενο της κοινωνίας τιμής και του Γενικού Γραμματέα των πενήντα Semoiloğlou Γιώργος Λαμπρόπουλος, φωτεινές και διεθνείς επισκέπτες από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την υλοποίηση των έργων σε έργα, τις τοπικές κυβερνήσεις και μη κυβερνητικές οργανώσεις η σημασία του στοιχήματος συνεργασίας, ένα πρωτόκολλο συνεργασίας παρασκευάστηκε σε αυτό το πλαίσιο, προτείνει μια αμοιβαία υπογραφή.
Θετικά από τους συμμετέχοντες στη συνάντηση, η σύσταση αυτή ελήφθη για την εφαρμογή των διοικητικών συμβουλίων και άρχισε να εργάζεται αμέσως.
Ολοήμερη εκδρομή την Κυριακή, Μουσείο Χαλιών, Ahmet Urkay περιήγηση καλλιτέχνες, η επένδυση στην περιοχή που πολιτιστική εκτίμηση για την εξυπηρέτηση του βιβλίου μουσείου της στιγμής, γράφοντας στις αρχές για λογαριασμό του μουσείου υποστήριξη esirgenmemesini ήθελε να διατηρηθεί στη ζωή.
Ομάδα Paddock Ιππασίας Club, ξενάγηση συνεχίστηκε στο Gokova. Εδώ διάδρομο άλογα και σολάριουμ, στάβλοι υγιεινής, περιοχή paddock των 2000 m2 κλειστό, αφού θαυμάζοντας τους καλλιτέχνες, “5-Star Ιππασίας Paddock Facility” φορείς του τουρισμού είπε ότι είναι ένα από τα πιο σημαντικά εκδρομές.
Το ταξίδι τελείωσε με μια επίσκεψη στο δρόμο Akçapınar’daki Eucalyptus. Η διατήρηση των δέντρων πέφτουν πάνω λόγω της πτώσης με θλίψη βλέπουμε καλλιτέχνες που μια τέτοια σημαντική προστασία της φυσικής αξίας των δέντρων σχετικά με την ανάγκη να διατηρηθεί μια τακτική, που αφορούν τον τύπο ανέφερε η επιστολή. Ζει Ζωγράφος στο χωριό Teoman Armagan Akçapınar’da μέρα έκλεισε με το κόμμα τσάι.

Νέα Κέντρο

www.marmariskültürmerkezi.com