ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

Η “ΛΥΣΣΙΣΤΡΑΤΗ” οργάνωσε την συναυλία της Λαϊκής Ορχήστρας του Μίκη Θεοδωράκη (Νένα Βενετσάνου, Καλλιόπη Βέτα, Δώρο Δημοσθένους) στην Πόλη σε συνεργασία με το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως.

Ο μεγάλος συνθέτης, πρωτοπόρος και οπαδός της Ελληνοτουρκικής φιλίας, για πρώτη φορά στην ιστορία του, παρουσίασε στη Κωνσταντινούπολη, μια συλλογή κλασσικών τραγουδιών του υπό την διεύθυνση της κόρης του Μαργαρίτας Θεοδωράκη. Στόχος της συναυλίας ήταν να προωθήσει, και να υποστηρίξει τις σχέσεις της Ελλάδας και της Τουρκίας και τις ιδέες του σεβασμού, της ειρήνης και της συνεργασίας μεταξύ των χωρών, καθώς επίσης και για να ενισχύσει τις Ελληνοτουρκικές πολιτιστικές σχέσεις. Η συναυλία έλαβε μέρος στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο Lütfi Kırdar ,στην αίθουσα συνεδριάσεων «Anadolu», την 1η Μαΐου του 2010 ώς μέρος των εκδηλώσεων του “Κωνσταντινούπολη – πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης 2010“.

Η δημοφιλής ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» από την 1η Μαΐου του 1997 και έχει δώσει πολλές συναυλίες στην Αθήνα, την Ελληνική περιφέρεια και στο εξωτερικό, σε συνεργασία με διακεκριμένους καλλιτέχνες.

sinavlia orchistra miki theodoraki2 sinavlia orchistra miki theodorakisinavlia orchistra miki theodoraki3

sinavlia orchistra miki theodoraki4 sinavlia orchistra miki theodoraki5 sinavlia orchistra miki theodoraki6

sinavlia orchistra miki theodoraki7sinavlia orchistra miki theodoraki8

sinavlia orchistra miki theodoraki9sinavlia orchistra miki theodoraki10

sinavlia orchistra miki theodoraki11

sinavlia orchistra miki theodoraki12

sinavlia orchistra miki theodoraki13

sinavlia orchistra miki theodoraki14

sinavlia orchistra miki theodoraki16 sinavlia orchistra miki theodoraki15

sinavlia orchistra miki theodoraki17

sinavlia orchistra miki theodoraki18

sinavlia orchistra miki theodoraki21

sinavlia orchistra miki theodoraki27

sinavlia orchistra miki theodoraki22

sinavlia orchistra miki theodoraki26sinavlia orchistra miki theodoraki23 sinavlia orchistra miki theodoraki24 sinavlia orchistra miki theodoraki25